SPRÅK HÖRNA

Språk hörna.Här kan barnen stimulera sitt intresse för den skriftspråkliga världen med material som uppmuntra barnens nyfikenhet kring ord och bokstäver. Barnen kan ljuds och bygga ord med hjälp utav lock, matcha bokstäver med varandra, utveckla sitt skrivande och även utveckla sitt intresse kring TAKK. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 

Alfabetet med TAKK hittar ni här.

Klicka för att komma åt 1.abc.pdf

Det mindre alfabetet hittar jag tyvärr inte, då jag haft dom i något år, men så fort jag hittar de så delar jag med mig. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s