SLÄCKA SIFFROR

Idag startar vi brandveckan och en utav aktiviteterna som vi gjorde tillsammans med barnen var att dom fick ”släcka eld siffran”. Varje barn fick i uppdrag att hitta en siffra som vi sökte efter, efter ha hittat den skulle dom släcka elden på den siffran. Med denna aktivitet så introducera vi siffror där barnen får möjlighet upptäcka och reflektera på ett roligt och lärande sätt. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

”Verksamheten ska främja leken, kreativiteten och det lustfyllda lärandet samt ta till vara och stärka barnets intresse för att lära och erövra nya erfarenheter, kunskaper och färdigheter. (Lpfö98-16) ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s