SAGAN OM FORMERNA

Sagan om formerna. För att utveckla och stimulera barnens språk men även öka begreppsbildning så använder jag mig ofta utav olika sagor. Med ett konkret material så fångas barnens intresse mycket enklare och gör att det både blir roligare och enklare att förstå innehållet. Med denna saga utvecklar barnen även förståelse för matimatiska former. 

Materialet har jag skapat själv och finns att ta del utav längre ner om ni är intresserade.


🛑 Copyright:

Det är jätte kul att ni tycker om mitt material och blir inspirerade. Och självklart får ni gärna låna idéerna eller mina foton om ni anger källan. Samma gäller materialet, länka alltid till bloggen eller på Pedagog.inspiration på instagram om ni delar materialet.

Material som jag producerat får ej säljas vidare utan endast användas för ideellt bruk.
Tryck nedan för att komma till materialet. 

Sagan om formerna

17 reaktioner till “SAGAN OM FORMERNA

 1. Hej,
  Hur gör man får att få tag i saga och material. Önskar att ta del av denna!
  Med vänlig hälsning,
  Erica

  Gilla

 2. Hej. Jag skulle gärna vilja ha materialet till sagan om formerna till att använda i barngruppen jag jobbar i, om möjligheten finns. Jag hittade din blogg via pinterest när jag sökte på sagor. Mvh Maria

  Gilla

 3. Snälla kan du skicka till mig formers bilder( sagan) jag är jätteintresserad att berätta den till min avdelning men jag lyckas inte få dem.
  Tack
  Mariana Martinez ( förskollärare)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s