QR-koder med hej på olika språk.

Barn med utländsk bakgrund som utvecklar sitt modersmål får bättre möjligheter att lära sig svenska och även utveckla kunskaper inom andra områden.
Här kan barnen med hjälp utav läroplatan utforska och lyssna på dom olika språken. Vid varje flagga finns det en QR-kod som är länkad till min röst där jag säger Hej på olika språk.

Tanken med att denna vägg är att stärka barnens identitetsutvecklingen och väcka nya tankar och funderingar kring språk och kultur samt utveckla språket och kommunikationen. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

💭Denna vägg är dock inte färdig än,jag kommer bla, sätta upp olika sagor på barnens språk kopplade till QR samt koppla en levande film/dokumentation på flaggorna. Mer om det snart. 😉

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Förskolan ska medverka till att barn med annat modersmål än svenska får möjlighet att både utveckla det svenska språket och sitt modersmål. (Lpfö98/16)

78 reaktioner till “QR-koder med hej på olika språk.

  1. Hej.
    Vår förskola skulle vara väldigt tacksamma om vi kunde få ta del av dina qr koder för hej på olika språk, då vi detta läsår koncentrerar oss på ämnet kultur-geografi.

    Gilla

  2. Hej! Vi på vår förskola skulle väldigt gärna vilja ta del av qr koderna med ordet Hej på olika språk.. Fint material du gjort.

    Gilla

  3. Hej, hade så gärna tagit del av det fina materialet. Qr- koderna med hälsningsfraserna vore toppen.
    Mvh Jeanette

    Gilla

  4. Hej! Jag undrar om jag kan ta del av ditt material Qr-koder på olika språk?
    Mvh Anna-Maria

    Gilla

  5. Hej!
    Vilket fint material! Jag undrar om det finns någon möjlighet att ta del av ditt material av Hej på olika språk med Qr-koder till min förskola .
    Mvh Cecilia

    Gilla

  6. Hej!
    Vilket fint material! Jag undrar om det finns någon möjlighet att ta del av ditt material av Hej på olika språk med qrkoder, till min förskola .
    Mvh Maria

    Gilla

  7. Hej!
    Jag undrar om det finns någon möjlighet att få ta del av ditt material. Vi har precis börjat introducera barnen för olika språk och vi skulle gärna vilja ha olika qr koder för just hej på olika språk.

    Med vänlig hälsning,
    Annica Lindskog

    Gilla

  8. Hej! Jag skulle gärna ta del av ditt material av Hej på olika språk till arbete på vår förskola. Mvh Kajsa

    Gilla

Lämna en kommentar