QR-koder med hej på olika språk.

Barn med utländsk bakgrund som utvecklar sitt modersmål får bättre möjligheter att lära sig svenska och även utveckla kunskaper inom andra områden.
Här kan barnen med hjälp utav läroplatan utforska och lyssna på dom olika språken. Vid varje flagga finns det en QR-kod som är länkad till min röst där jag säger Hej på olika språk.

Tanken med att denna vägg är att stärka barnens identitetsutvecklingen och väcka nya tankar och funderingar kring språk och kultur samt utveckla språket och kommunikationen. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

💭Denna vägg är dock inte färdig än,jag kommer bla, sätta upp olika sagor på barnens språk kopplade till QR samt koppla en levande film/dokumentation på flaggorna. Mer om det snart. 😉

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Förskolan ska medverka till att barn med annat modersmål än svenska får möjlighet att både utveckla det svenska språket och sitt modersmål. (Lpfö98/16)

67 reaktioner till “QR-koder med hej på olika språk.

 1. Hej!
  Vilket fint material! Jag undrar om det finns någon möjlighet att ta del av ditt material av Hej på olika språk med Qr-koder till min förskola .
  Mvh Cecilia

  Gilla

 2. Hej!
  Vilket fint material! Jag undrar om det finns någon möjlighet att ta del av ditt material av Hej på olika språk med qrkoder, till min förskola .
  Mvh Maria

  Gilla

 3. Hej!
  Jag undrar om det finns någon möjlighet att få ta del av ditt material. Vi har precis börjat introducera barnen för olika språk och vi skulle gärna vilja ha olika qr koder för just hej på olika språk.

  Med vänlig hälsning,
  Annica Lindskog

  Gilla

 4. Hej! Jag skulle gärna ta del av ditt material av Hej på olika språk till arbete på vår förskola. Mvh Kajsa

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s