DOKUMENTATIONS VERKYTG ALLTID NÄRA TILL HANDS.

Dessa midjeväskor kan jag verkligen rekommendera till alla pedagoger. Här har man med sig allt man kan tänka sig behövas när man arbetar i barngrupp samlad på en och samma plats. Vi har ju alla varit där när någonting helt fantastisk sker i barngruppen och där barnen kommunicera med varandra som man har velat dokumentera men inte haft tillgång penna /papper eller kamera för att kunna fota eller skriva ner det fantastiska som dom säger, sen står vi där och försöker minnas vad dom verkligen sa utan att lägga ord i deras mun. Inte alltid så lätt men på detta sätt så händer inte det igen. Detta är ett tips som jag vill dela med mig vidare till er! Hjälper verkligen, sen känner man sig lite som en ”super hjälte” när man snabbt tar fram kameran ur väskan lite coolt! Haha.  Jag har skrivit ut namn etiketter så att alla pedagoger vet vilken väska som är deras, men även bra för både föräldrar och barn!Har ett barn som lärt sig skriva sitt namn genom att se mitt namn dagligen! Så kul.🤗 I midjeväskorna hittar man plåster, servetter, litet papper block, penna och en kamera. Men även bildstöden som man enkelt kan dra ut för att visa bilder till barnen för att ge stöd och förtydliga olika rutiner och aktiviteter. Det kommer även med två små vatten flaskor, som man kan ha kvar om man önskar, enkelt och snabbt har tillgång till vatten. Själv använder jag den ena platsen som egentligen till för vattenflaska för min kära kamera.

<<
essa midjeväskor är köpa på Kjell o Company och kostat 149;90kr.

2 reaktioner till “DOKUMENTATIONS VERKYTG ALLTID NÄRA TILL HANDS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s