Välkommna till Pedagog Inspiration

Hej på er alla pedagoger därute.
Kan ni börja med att hälsa er välkommna till den nya blogg!  Hoppas ni finner inspiration!
Efter många förfrågningar och önskemål om att starta en blogg så har jag äntligen gjort det. En utav de många anledningarna till att jag nu startar denna blogg är att det är så många utav er som vill ta del utav mitt material som jag skapar. Och jag känner nu att med en blogg där allting är samlat på ett ställe och kategoriserat så kommer ni kunna ta del utav allting mycket smidigare.

Om det är ett specifikt material som ni vill att jag delar så kan ni kommentera det nedan så kommer det upp en inlägg med materialt snart.

 

Hälsningar Nea 

 

cropped-img_1892.jpg
Skittels  experimentet.  Vill ni ha ett inlägg om hur det funkar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s